KETU KA SI MUND T H NDIHMOJ GRUPIN TUAJ T BIZNESIT

Mos u ndal vetëm dhe shiko se të tjerët bëjnë miliona! Hidheni dhe nxisni marketingun dixhital për të rritur biznesin tuaj!

kurse

Mësoni marketing dixhital nga Profesori i IIM Bangalore dhe ndërtoni karrierën tuaj dhe zhvilloni biznesin tuaj!

Trajnimi i Korporatës

Mbështetni Ekipin tuaj për të ngritur në qiell rritjen e biznesit tuaj. Rritni shumëfishimin e Konvertimeve dhe ROI. Merrni Trajnim nga një Profesor i IIM në Bangalore. Provoni trajnimin falas falas për Pro Secrets!

Consulting

Hack Rritja e biznesit tuaj duke marrë Strategjinë e Përsosur nga një Profesor Bangalore IIM. Merrni njohuri të veprueshme dhe këshilla nga Eksperti. Provoni falas Mini Secrets Pro Këshilla sot!

Agjenci

Rritni konvertimet dhe Roi. Merrni Strategjinë dhe Zbatimin e Klasit Top Top nga Agjencia jonë. Optimizoni Angazhimin e Mediave Sociale, Fushatat e Paguara, Video Marketing dhe SEO për tu Rritur!


Si mund të ?

Këtu janë përgjigjet për disa pyetje të marketingut dixhital që mund të keni!

Si mund të alokoj buxhetin e marketingut dixhital?

Merrni një udhëzues hap pas hapi se si të ndani me kujdes buxhetin për reklamimin e kërkimit të paguar, reklamat në Facebook, shfaqjen e reklamave dhe të tjerët.

Si ta rrah konkurrencën time dhe të qëndroj përpara kurbës?

Zbuloni 9 mjete të fuqishme për të zbuluar strategjitë digjitale të marketingut të konkurrencës suaj dhe mprehin tuajin.

Si mund ta bëj biznesin tim të tregtisë elektronike?

Shqyrtoni drejtuesit kryesorë të suksesit për tregtinë elektronike dhe rritni biznesin tuaj.

Si t’i reklamoj klientët e mi më fitimprurës?

Mësoni si të maksimalizoni fitimet tuaja duke synuar klientët e duhur në kohën dhe vendin e duhur.

Si mund ta zotëroj marketingun me video?

Kujdesuni për këto 11 strategji interesante për të fituar mijëra pajtimtarë dhe pamje.

Si mund ta maksimizoj ROI në marketing dixhital?

Këtu janë 10 mjete të domosdoshme që janë pjesë e çantës së çdo tregtuesi dixhital të suksesshëm.

Shumë praktikues, praktikat më të mira dhe rekomandohen fuqimisht!

Programi i Stërvitjes i Profesor Seema është shumë inteligjent. Më pajisi me konceptet dhe praktikat më të mira të marketingut dixhital që munda  menjëherë apliko në punën time. Si rezultat i programit, unë kam qenë në gjendje të rrit të ardhurat e shumëfishtë të biznesit tim. Unë kam qenë në gjendje të tërheq më shumë klientë dhe të përgatisë një strategji të shëndoshë të marketingut dixhital dhe të gjeneronte kthim më të lartë të investimeve. Unë rekomandoj fuqimisht programet e saj për bizneset e tjera.

Lakshyata Sharma
Menaxher i Tregut të Kanalit, Western Digital

Përvojë e mahnitshme dhe kuptimi holistik i marketingut dixhital!

Ishte një përvojë e mahnitshme që merrej me profesorin Seema Gupta në marketing dixhital. Unë mund të përmirësoj veten time dhe të kuptoj gjithëpërfshirëse të marketingut dixhital. Kam mësuar shumë nga fushatat live, shembuj dhe studime të rasteve. Më ndihmoi të ndërtoja karrierën time në marketing dixhital pasi mund të zbatoja mësimet  në punën time dhe merrni rezultate të rëndësishme të biznesit. Gjithnjë e më shumë njerëz duhet të përdorin shërbimet e saj për të nxitur dixhital pasi e ardhmja i përket marketingut dixhital.

Nishanth Iyer
Menaxher për Zhvillimin e Biznesit, Charmboard / Ex - Practo

Rezultate të shkëlqyera në karrierën time!

Mësimet nga ajo kanë dhënë rezultate të shkëlqyera në karrierën time. Unë kam qenë në gjendje të kërcej dhe të performoj shumë më mirë në fushat kryesore të marketingut dixhital. Mësimi i jashtëzakonshëm më mundësoi të nxis rritjen e biznesit dhe të zvogëlojë koston e blerjes së klientit. Unë u kam rekomanduar shërbimet e saj miqve dhe bashkëmoshatarëve të mi.

Tushar Singh
Marketingu i menaxherit të lartë, Ex Tata Sky

Nga Penda e Prof

Merrni pamjet më të freskëta, unike dhe të veprueshme në marketing dixhital nga një profesor i IIM FALAS. Zbatoni ato për të rritur Manifoldin e biznesit tuaj. Regjistrohuni në Blog dhe merrni artikuj më të fundit në E-Mail tuaj çdo javë.

Lexo më shumë

Kontrolloni LIBRA TONA

Merrni librin më të fundit të veprueshëm për marketing dixhital, botuar nga McGraw Hill. Teksti përmban koncepte gjithëpërfshirëse teorike, aplikime praktike të tyre, studime të rasteve dhe shembuj për kontekstin Indian dhe global. Unë filloj nga bazat e temës dhe shtrihet në tema të avancuara si optimizimi i përvojës së përdoruesit, SEO e përparuar, fushatat optimiste, marketing në media sociale dhe më shumë.

RESEARCH

Një dëshmi për ashpërsinë e saj akademike, Prof. Seema gjithashtu shkruan letra të vlerësuara nga kolegët mbi marketingun dixhital, marketingun dhe reklamimin. Botuar në revista kryesore kombëtare dhe ndërkombëtare për marketing dhe menaxhim.

STUDIMET E RASTEVE

Kam shkruar studime të rasteve në markat kryesore ndërkombëtare dhe indiane, si një mjet pedagogjik për menaxhimin. Botuar në Portalin e Botimeve Harvard Business.

Webinars

Ejani një udhëtim virtual me mua ndërsa diskutojmë disa tema shumë interesante dhe të rëndësishme në webinaret e mia! Ndërveproni me mua nga absolutisht kudo, megjithëse seancat e mia në internet. Ju mund të regjistroheni në webinaret e mia të ardhshme dhe të merrni regjistrimin për të gjithë webinars e kaluara!

Webinar i programit të zhvillimit të fakulteteve për marketing dixhital

Dëshironi të rrudhur biznesin tuaj?

Mësoj Marketing Digital!

Prof. Seema Gupta është profesor i asociuar i marketingut dixhital në IIM Bangalore. Ajo është një trainer dhe konsulent i marketingut dixhital. Ajo gjithashtu ka një agjenci të marketingut dixhital në rast se keni nevojë për ndihmë në rritjen e biznesit tuaj.

KOMPANIA QAT KU besojnë SHBA

Logot e kompanive që na besojnë

PRESIONI I MEDIAS

Prania e mediave

FAQs

Marketingu dixhital është përbërësi i marketingut që përfshin përdorimin e internetit ose pajisjeve elektronike për të tërhequr klientët. Marketingu dixhital bëhet përmes kanaleve dixhitale të tilla si media sociale, aplikacioni celular, marketingu i përmbajtjes ose një motor kërkimi si google. Në ditët e sotme, marketing dixhital është i përhapur dhe përdoret në vend të metodave tradicionale të marketingut, si Reklamat e shtypura ose marketing fizik. Për ta ekzekutuar atë, duhet të formohet një plan i duhur ose strategji dixhitale e marketingut. Meqenëse marketingu dixhital është shumë i kërkuar, kështu që njerëzit zgjedhin kurse të marketingut dixhital për tu bërë ekspert në këtë fushë. Nëse po provoni për herë të parë duart tuaja në marketing dixhital, shikoni këtë artikull Si të bëni marketing dixhital për një fillestar.

Mësoni aftësitë kryesore të zotëruara nga tregtarë profesionistë Dixhitalë:

Rritni aftësitë e shkrimit të kopjimit: Shkrimi i përmbajtjes dhe shkrimi i kopjimit janë thelbi i marketingut dixhital. Përmbajtja juaj duhet të jetë relevante dhe mjaft tërheqëse për të bindur vizitorët të kryejnë detyrën që dëshironi. Në marketingun dixhital, përmbajtja përdoret në shumë vende si email, blog, video dhe e-libra. Shikoni këtë artikull Këshilla për Blogim për të bërë blog si profesionist për të përmirësuar aftësitë tuaja për të shkruar përmbajtjen.

 Përqendrohuni tek Optimizimi i Motorëve të Kërkimit (SEO) dhe Marketingu i Motorëve të Kërkimit (SEM): Pavarësisht se sa e mirë është përmbajtja juaj, por nuk është e dobishme nëse njerëzit nuk mund ta gjejnë atë. Për drejtimin e trafikut në faqen tuaj të internetit, përmbajtja juaj duhet të ketë fjalë kyçe përkatëse dhe duhet të renditet në faqen e parë të Google.

 Zhvillimi Aftësitë analitike: Në marketingun dixhital, është e nevojshme të përdoret një mjet për analizën e të dhënave siç është Google Analytics i cili ndihmon për të kuptuar sjelljen e audiencës dhe për të formësuar strategjinë e marketingut në përputhje me rrethanat. Shikoni këtë artikull  Mjetet më të mira të marketingut dixhital për analizën e konkurrencës të dini më shumë rreth mjeteve të marketingut dixhital.

 Punoni në aftësitë e Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin (CRM): Kjo përfshin lidhjen me klientët në një nivel personal dhe fitimin e besimit të tyre. Punoni në aftësitë tuaja të komunikimit për t’i bindur ato lehtësisht.

Punoni në aftësitë e Dizajnit: njerëzit tërhiqen më shumë nga grafika vizuale dhe imazhet sesa teksti. Në marketingun dixhital, është thelbësore që të pajiseni me aftësi themelore të modelimit ose photoshop për të përcjellë mesazhin tuaj në audiencë në mënyrë efektive.

Zgjedhja e marketingut dixhital si një rrugë karriere është e dobishme sepse kjo fushë po rritet me shpejtësi. Për të ecur me hapin e kërkesës në rritje, gjithnjë e më shumë profesionistë të kualifikuar të marketingut dixhital rekrutohen çdo vit. Çdo kompani qoftë MNC apo Ndërmarrje e Vogël dhe e Mesme apo një Start up; B2B ose B2C ka nevojë për marketing dixhital. E vetmja gjë që ju duhet të bëni është të punoni vetëm në SEO, SEM, aftësitë tuaja analitike dhe komunikuese për të fituar punën tuaj të marketingut dixhital me paga të larta. Për të marrë më shumë njohuri në marketingun dixhital shikoni këtë artikull Si të filloni karrierën tuaj në marketing dixhital si një freskues.

 • Po, është e mundur të mësoni vetë marketing dixhital. Shtë një fushë studimi ku formimi juaj arsimor nuk ka rëndësi. Ju madje mund të filloni nga e para dhe të bëheni ekspert në marketingun dixhital. Në fund të ditës, nuk ka rëndësi se sa kurse do të merrni. Ju duhet të praktikoni shumë për të forcuar konceptet. Merrni dy ose tre kurse online për t'u njohur me bazat e marketingut dixhital. Këtu janë disa nga kurset më të mira ku mund të merrni A deri në Z të marketingut dixhital, si dhe marketing të mediave sociale brenda pak ditësh:

  .

Fusha e marketingut dixhital është plot mundësi. Pjesa më e mirë në lidhje me marketingun dixhital është se ju mund të punoni me efikasitet nga shtëpia. Përveç marrjes së një pune, ju gjithashtu mund të jeni një konsulent ose një profesionist i pavarur. Mund të hapni edhe agjencinë tuaj të marketingut dixhital. Në Indi, paga mesatare e një tregtari dixhital për fillestarët / studentët e rinj është rreth 3 deri në 4 lakë në vit. Paga gjithashtu varet nga kualifikimi, industria dhe vendndodhja. Ka role të ndryshme të ofruara në profesionin e marketingut dixhital, dhe paga ndryshon në përputhje me rrethanat.

Këtu janë disa gjëra që duhet të mbani mend për fillimin e një karriere në marketing dixhital pa përvojë.

 • Mësoni bazat e marketingut dixhital dhe merrni çertifikim: Për t'u bërë një tregtar dixhital, nuk është e nevojshme të kesh një diplomë universitare. Prandaj, për të provuar aftësitë tuaja, është thelbësore që të merrni një çertifikim. Përmenden disa nga kurset e çertifikuara:

Marketingu dixhital A deri në Z

Bootcamp i marketingut të mediave sociale.

 • Krijoni një rezyme të jashtëzakonshme dhe profil të LinkedIn: Para se të aplikoni për një punë, sigurohuni që të keni një rezyme dinamike që përbëhet nga të gjitha kredencialet tuaja në lidhje me marketingun dixhital në një mënyrë precize dhe të drejtpërdrejtë.
 • Bashkohu në LinkedIn: LinkedIn është një sit i komunitetit profesional ku mund të lidheni me ekspertë nga fusha të ndryshme që mund të rrisin probabilitetin tuaj për tu vendosur në kompaninë tuaj të ëndrrave. Prandaj është mirë të mbani të azhurnuar profilin tuaj në LinkedIn.
 • Përmirësoni aftësitë tuaja analitike: Për t'u bërë një tregtar i suksesshëm dixhital, është thelbësore të kuptohen bazat e matjeve të mediave sociale dhe analitikave të google.
 • Njihni tendencat e fundit: Marketingu dixhital është një fushë ku duhet të jesh i gjithanshëm. Për të qëndruar përpara në lojë, sigurohuni që të jeni njohur me çështjet e modës, kështu që është një praktikë e mirë të lexoni bloget dhe artikujt në lidhje me marketingun dixhital. Ju mund ta vizitoni këtë blog për të marrë njohuri për trendet më të fundit të marketingut dixhital.

Marketingu dixhital është i rëndësishëm për biznesin sepse:

 • Shtë një nga mënyrat më të mira për të rritur shitjet dhe për tu lidhur me një audiencë më të gjerë kur krahasohet me marketingun tradicional.
 • Për një biznes të vogël, marketing dixhital është një metodë me kosto të efektshme për të gjeneruar fitim.
 • Marketingu dixhital lejon matjen me mjete të ndryshme analitike të cilat mund të ndihmojnë në optimizimin e strategjisë ekzistuese të marketingut.
 • Me marketing dixhital, ju mund të bashkëveproni me audiencën personalisht, t'i përgjigjeni pyetjeve të tyre, gjë që ndihmon në ndërtimin e besnikërisë së markës.
 • Marketingu dixhital mund të rrisë trafikun në faqen tuaj në internet duke përdorur teknika të marketingut dixhital si SEO, SEM, marketing i përmbajtjes, marketing me email, marketing i mediave sociale dhe shumë më tepër. Shikoni këtë artikull Mjeti kryesor për të mbështetur marketingun dixhital për rritjen e biznesit për të ditur më shumë rreth teknikave të tilla.

Çdokush mund të mësojë marketing dixhital sepse nuk është e nevojshme të kesh një diplomë universitare për të mësuar marketing dixhital. Ju gjithashtu mund të mësoni marketing dixhital duke lexuar bloge, libra dhe materiale të tjera të disponueshme në treg. Por, për të filluar fillimin, është e nevojshme të regjistroheni në kursin më të mirë të çertifikuar të marketingut dixhital. Ka kurse të ndryshme të marketingut dixhital, por preferoni ato të mësuara nga profesionistë me reputacion të marketingut dixhital. Këtu kam regjistruar disa nga kurset dhe librat më të mirë të ofruar nga fakulteti i besueshëm i IIM Bangalore.

Me një rritje të numrit të përdoruesve të internetit dhe adoptimin e teknologjisë punët e marketingut dixhital janë në kërkesë. Kjo industri do të me vlerë 160 miliardë dollarë deri në vitin 2025. Ajo po rritet me një normë prej 30% çdo vit. Për shkak të këtyre faktorëve, mundësitë e punës në marketing dixhital janë të jashtëzakonshme në Indi. Në varësi të aftësive tuaja, ekzistojnë profile të ndryshme në marketing dixhital për të cilët mund të punësoheni:

 • Ekzekutiv i mediave sociale
 • Analist SEO
 • Shkrimtar i përmbajtjes
 • Menaxheri i fushatës

Këtu janë disa nga metodat e regjistruara për të marrë klientët:

 • Krijoni një faqe në internet me një faqe tërheqëse për ulje: Për të promovuar shërbimet tuaja, është e nevojshme të keni një faqe në internet. Përveç tij, ju mund të shfaqni oferta fitimprurëse në faqen tuaj të uljes për të tërhequr klientë. Kontrolloni 13 këshilla për të ndërtuar një faqe uljeje që konverton.
 • Kërkoni referime nga klientët ekzistues: Meqenëse klientët tuaj ekzistues janë tashmë të njohur me shërbimet tuaja, kështu që ju mund të kontaktoni me ta për t'i referuar shërbimet tuaja tek dikush tjetër. Ju mund të kërkoni referime nga anëtarët e familjes, klientët e kaluar dhe rrjeti juaj profesional.
 • Rritni rrjetin tuaj: Marketingu dixhital është fusha ku është e nevojshme të kemi një rrjet të mirë. Kjo mund të bëhet duke qenë aktiv në platforma të ndryshme të mediave sociale dhe duke iu përgjigjur pyetjeve të njerëzve. Për më tepër, ju mund të merrni pjesë në konferenca për të takuar njerëz të rinj dhe për të gjetur klientë të rinj.
 • Regjistroni agjencinë tuaj të marketingut dixhital: Sapo agjencia juaj e marketingut dixhital të shndërrohet në një kompani private të kufizuar ose një kompani të regjistruar, ju do të shiheni si të besueshëm nga klientët.
 • Partner me agjenci të tjera: ju mund të bëheni partner me biznese të tjera me kamare ngjitur pasi do të përfitojnë të gjithë. Për shembull, një agjenci e marketingut dixhital mund të bëhet partner me një krijues uebi për të ndërtuar një faqe në internet.

Aspak! Të mësoni marketing dixhital nuk është një detyrë e vështirë, por pjesa sfiduese është të bindni klientët të zgjedhin shërbimet tuaja. Ka shumë profesionistë të marketingut dixhital, si dhe agjenci si konkurrentët tuaj. Prandaj, ju duhet të dalloheni në turmë duke përftuar një aftësi të caktuar ndryshe nga të tjerët. Ju mund ta mësoni shpejt marketingun dixhital nga e para duke u regjistruar në kurse të mira të marketingut dixhital nën mbikëqyrjen e profesionistëve të njohur të marketingut dixhital. Këto dy kurse janë shumë të mira për të mësuar marketing dixhital dhe marketing të mediave sociale.

Kursi dixhital i marketingut A deri në Z

Bootcamp marketing i mediave sociale

Marketingu dixhital është nevoja e orës. Si rezultat, shumë njerëz punuan shumë dhe u bënë profesionistë të lartë të marketingut dixhital. Prof Seema Gupta është tregtari më i mirë dixhital që bashkon akademikët me praktikën. Ajo është profesoreshë e marketingut dixhital në IIM Bangalore. Ajo ka një libër shkollor të njohur për marketing dixhital i cili përdoret nga kolegje dhe universitete, si dhe profesionistë. Ajo ka trajnuar më shumë se 10,000 administratorë, përfshirë CXO, 500+ kompani dhe është konsultuar me shumë kompani. Ti mund te shohesh profilin e saj.

Sourav Jain është gjithashtu një nga tregtarët, konsulentët, folësit dhe trainerët e shquar Dixhital. Ai u pranua nga Forumi Global i Rinisë për Rininë si '25 profesionistët kryesorë të mediave sociale të Indisë'.

Pin atë në Pinterest

Bie në qiell biznesin tuaj!

Bashkohuni në gazetën tonë të postës elektronike për të marrë një kurs falas i marketingut dixhital. Gjurmoni shpejt karrierën tuaj në internet. Bashkohu tani. Është falas!

Bie në qiell biznesin tuaj!

Bashkohuni në gazetën tonë të postës elektronike për të marrë një kurs falas i marketingut dixhital. Gjurmoni shpejt karrierën tuaj në internet. Bashkohu tani. Është falas!